Sonia Baciu - Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie - ARTE

Alergam in familie

200 RON Donatii stranse
4% Complete
5,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sonia Baciu, jurnalist sportiv la ziarul ”Viața liberă” din Galați, mamă de copil talentat, soţie, în timpul liber prietenă a naturii şi a aparatului de fotografiat, și mai nou fundraiser.

 

La prima ediţie a Semimaratonului Galați, de anul trecut am avut ocazia să particip de pe margine, în calitate de jurnalist sportiv, relatând în presa locală despre eveniment (http://www.viata-libera.ro/sport/59652-viata-libera-cotidian-semimaratonul-galati-a-fost-o-sarbatoare-a-miscarii-pentru-sanatate).

 

Anul acesta însă am ales să mă implic direct, să alerg în cadrul Semimaratonului din 13 septembrie, organizat de Fundaţia Comunitară Galaţi, şi mai mult, am ales să susţin curajosul proiect educativ al ONG-ARTE, cu promisiunea de a relata chiar de la faţa locului în presa locală, desfăşurarea evenimentului, la cald.

Şi, ca un bun membru al comunităţii locale ce sunt, îmi îndemn prietenii şi susţinătorii, mai ales pe cei care sunt părinţi, să îmi urmeze exemplul, să alerge şi/sau să doneze pentru acest proiect deoarece numai "Prin EDUCAŢIE schimbăm o generaţie!".

 

Voi ne puteţi fi alături (până pe 13 septembrie) susţinând acest proiect în orice fel consideraţi de cuviinţă – pentru că schimbarea începe cu fiecare şi vine mai uşor când suntem mai mulţi.

 

Promit că iniţiativa mea nu se va opri aici şi, că o să mai auziţi de mine şi de alte proiecte frumoase!

 

Doar împreună reuşim! Vă aştept să ne susţineţi la Semimaratonul de la Galați!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie - ARTE

Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie - ARTE are ca obiectiv sustinerea copiilor si tinerilor talentati prin oferirea suportului necesar realizarii de activitati specifice, in ritm constant.

Biblioteca ARTistica „Dimitrie Cuclin”

Biblioteca ARTistica „Dimitrie Cuclin” este un proiect initiat de Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie -ARTE, pentru partenerul nostru, Liceul de Arte “Dimitrie Cuclin” din Galati si reprezinta un prim semnal dat comunitatii, ca numai „Prin educatie schimbam o generatie! “.

Semimaratonul Galati ~ 2015

Pe 13 Septembrie 2015 punem iarăşi comunitatea în mişcare! Cu mic, cu mare, vă aşteptăm la cea de-a doua ediţie a SemiMaratonului Galaţi, între orele 8:00 şi 12:00, pe Faleza Dunării. Şi

2 Donatii

07 Sep 2015
27 Aug 2015