CIPRIAN TALABA - Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie - ARTE

O minte sanatoasa intr-un corp sanatos!

400 RON Donatii stranse
8% Complete
5,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

"Orandum est ut sit mens sana in corpore sano" spunea poetul roman Juvenal, in traducere "sa ne rugam pentru o minte sanatoasa intr-un corp sanatos".

Daca la partea cu corpul sanatos am inceput sa lucrez din 2011 cand, dupa destui ani de stat la birou, am inceput sa particip la diferite concursuri de ciclism, alergare sau mai nou triatlon de lunga distanta, este momentul sa incerc sa fac ceva si pentru mintea sanatoasa.

Pentru prima mea experienta de fundraiser am decis sa sustin proiectul Biblioteca ARTistica, initiat de Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie-ARTE pentru Liceul de Arte “Dimitrie Cuclin” din Galati, proiect ce isi propune revitalizarea actualei biblioteci prin dotarea cu mobilier adaptat la spatiul existent al salii. Deasemenea este nevoie de o minima infrastructura actualizata: videoproiector, UPS, aparat de multiplicat, aer conditionat si altele.

Cu ajutorul vostru sper sa putem strange cat mai multe fonduri astfel incat copiii si tinerii talentati care studiază disciplinele vocationale la Liceul de Arte “Dimitrie Cuclin” din Galati sa aiba acces la o biblioteca functionala.

Va astept la Semimaraton Galati 2015!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie - ARTE

Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie - ARTE are ca obiectiv sustinerea copiilor si tinerilor talentati prin oferirea suportului necesar realizarii de activitati specifice, in ritm constant.

Biblioteca ARTistica „Dimitrie Cuclin”

Biblioteca ARTistica „Dimitrie Cuclin” este un proiect initiat de Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie -ARTE, pentru partenerul nostru, Liceul de Arte “Dimitrie Cuclin” din Galati si reprezinta un prim semnal dat comunitatii, ca numai „Prin educatie schimbam o generatie! “.

Semimaratonul Galati ~ 2015

Pe 13 Septembrie 2015 punem iarăşi comunitatea în mişcare! Cu mic, cu mare, vă aşteptăm la cea de-a doua ediţie a SemiMaratonului Galaţi, între orele 8:00 şi 12:00, pe Faleza Dunării. Şi

4 Donatii

11 Sep 2015
10 Sep 2015
07 Sep 2015
Sa ii ajutam pe micii artisti!
07 Sep 2015