Cristina-Liliana Iordache - Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie - ARTE

Cadoul meu

40 RON Donations raised
100% Complete
40 RON Target
1 Donations
I want to donate!

 

Pe 4 noiembrie împlinesc 40 de ani. Nu-mi voi serba ziua de naștere pentru că...cred că am acasă cele mai frumoase cadouri.

De ziua mea îmi voi acorda mai mult timp mie însămi și voi face în ziua aceea tot ce-mi dictează inima. Anul acesta, de ziua mea, imi voi cumpăra doar o carte, iar ziua mea de naștere aleg să o dăruiesc altora care au mare nevoie de ea.

Dragii mei prieteni, anul acesta, orice cadou veți dori să-mi oferiți de ziua mea, vă rog să-l dăruiți din inimă, fără să vă simțiți obligați, va fi un cadou pentru copiii și tinerii talentați pe care eu îi susțin cu tot sufletul și în care cred. Aveți acum ocazia să dăruiți in mod transparent (daca doriți) pentru proiectul lor, Biblioteca ARTistică, pentru EDUCAȚIE.

Vă asigur de cea mai sinceră prețuire din partea mea pe toți cei care veți alege să faceți acest gest de ziua mea și vă mulțumesc anticipat pentru gândurile voastre bune, pentru "La multi ani!" și, cum spune un prieten, un OM bun:"Vă îmbrățișez electronic!". 

 

 

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie - ARTE

Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie - ARTE are ca obiectiv sustinerea copiilor si tinerilor talentati prin oferirea suportului necesar realizarii de activitati specifice, in ritm constant.

Biblioteca ARTistica „Dimitrie Cuclin”

Biblioteca ARTistica „Dimitrie Cuclin” este un proiect initiat de Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie -ARTE, pentru partenerul nostru, Liceul de Arte “Dimitrie Cuclin” din Galati si reprezinta un prim semnal dat comunitatii, ca numai „Prin educatie schimbam o generatie! “.

Dăruiește ziua ta ~ 2015

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

1 Donations

cristina liliana iordache

40 RON
Pentru copiii și tinerii talentați, proiectul Biblioteca ARTistică, pentru EDUCAȚIE.
23 Sep 2015