Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie - ARTE

Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie - ARTE

Semimaratonul Galati ~ 2015

Date: 13 September 2015
Pe 13 Septembrie 2015 punem iarăşi comunitatea în mişcare! Cu mic, cu mare, vă aşteptăm la cea de-a doua ediţie a SemiMaratonului Galaţi, în
[ Show more ]

2

Supporters:

6

Donations:

600 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Pe 13 Septembrie 2015 punem iarăşi comunitatea în mişcare! Cu mic, cu mare, vă aşteptăm la cea de-a doua ediţie a SemiMaratonului Galaţi, între orele 8:00 şi 12:00, pe Faleza Dunării.

Şi de această dată vom avea patru probe: SemiMaraton (21 km), Ştafetă (3x7 km), Cros (7 km) şi Cursa populară (3 km, este o cursă recomandată copiilor sub 16 ani).

Înscrierile se vor putea face în perioada 17 August – 10 Septembrie pe platforma noastră semimaraton.fundatiacomunitaragalati.ro.

Taxele de înscriere, care vor fi achitate la organizator, sunt de 70 lei pentru SemiMaraton, 50 de lei/persoană pentru Ştafetă, 50 lei pentru Cros şi 30 de lei pentru Cursa populară. Cursa populară este singura probă la care înscrierile şi achitarea taxei de participare se pot face şi în ziua evenimentului. Toţi participanţii înscrişi vor primi cip-uri care le vor măsura timpii de concurs.

Primii 200 de înscriși confirmaţi (cu taxa de participare achitată) vor primi cadou şi tricoul oficial al evenimentului. Desigur, vor exista şi premii atât pentru primii 3 clasaţi la categoriile SemiMaraton, Ştafetă şi Cros, cât şi premii de menţiune pentru cei de pe locurile 4-11 de la proba SemiMaraton.

Va invităm să susțineți cauza ARTE devenind fundraiseri voluntari pe Galantom.